Elektrik Akımına Kapılan Oto Yıkamacı Öldü - Son Dakika
Yaşam

Elektrik Akımına Kapılan Oto Yıkamacı Öldü

Elektrik Akımına Kapılan Oto Yıkamacı Öldü

Edirne'nin Keşan ilçesinde araç yıkadıktan sonra elektrik kablolarını toplarken akıma kapılan oto yıkamacı, kaldırıldığı hastanede öldü.

23.09.2015 10:25  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde araç yıkadıktan sonra elektrik kablolarını toplarken akıma kapılan oto yıkamacı 59 yaşındaki Kubilay Engin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Büyük Cami Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki bir oto yıkamacıda meydana geldi. İddiaya göre kendisine ait iş yerinde bir aracı yıkayan Kublay Engin, ıslak zeminde elektrik kablolarını topladığı sırada akıma kapıldı.

Aracını almak üzere yıkamacıya gelen bir müşteri tarafından yerde hareketsiz yatarken bulunan Engin, çağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kublay Engin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastane morguna konulan Engin'in cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Elektrik Akımına Kapılan Oto Yıkamacı Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • iyilik saati: Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. 19 0 Yanıtla
  • Önce Vatan: Allah rahmet eylesin.Nurlar içinde yatsın. 13 1 Yanıtla
  • MAHİR AKIN: lütfen ölüm haberlerini yaparken önceden yapmış oldugunuz sazlı sözlü reklamlardan vaz geçin önçe haberi yapın sonrasında ne yapıyorsanız yapın özelliklede şehit haberlerinde bu ne ya önçe şarkılı türkülü reklam sonra ölüm haberi ikisi bir arada olmazbiraz saygınız varsa bu tutumlardan vazgecinnnnn 7 1 Yanıtla
  • Of keşan: Allah rahmet eylesin ama neyin doğruki keşan hiç kusura bakma ilgisizlikten pislikten geçilmiyor burda 5 0 Yanıtla
  • Reyhan: Of ya gariban ölümü çok üzüldüm 1 2 Yanıtla
  • xyzd: Bu mübarek gunlerde hakkın rahmetine kavuştu.Allah rahmet eylesin 2 0 Yanıtla

Advertisement