Emirgan Sahilinde Mayına Benzeyen Cisim Paniği - Son Dakika
Yaşam

Emirgan Sahilinde Mayına Benzeyen Cisim Paniği

Emirgan Sahilinde Mayına Benzeyen Cisim Paniği

Sarıyer Emirgan sahilinde balık tutan vatandaşlar, mayına benzeyen bir cisim gördüklerini ihbar etti. Deniz polisi, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyet ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı. Cismin tonoz şamandırası olduğu belirlendi.

22.10.2023 16:43  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer Emirgan sahilinde balık tuttukları esnada mayına benzer bir cisim gören vatandaşların ihbarı üzerine ekipler teyakkuza geçti. Deniz polisi, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyet ekiplerinin çalışması sonucu cismin, gemilerin çarpmaması için konulan tonoz şamandırası olduğu ortaya çıktı.

Olay, saat 14.15 sıralarında Emirgan sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde boğazda balık tutan vatandaşlar mayına benzer bir cisim gördü. Bunun üzerine vatandaşlar polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler olay yerine geldi.

Mayın sanılan cisim tonoz şamandırası çıktı

Cismi muhafaza altına alan ekipler bir süre inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucunda ise cismin, gemilerin çarpmaması için kıyı ve benzeri yerlere konulan tonoz şamandırası olduğu ortaya çıktı. Cisim ardından ekipler tarafından sürüklenerek götürüldü. Yaşananlar ise kameralara yansıdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Emirgan Sahilinde Mayına Benzeyen Cisim Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement