Esenyurt'ta 16 Katlı Apartmanda Yangın: 2 Yaralı - Son Dakika
Yaşam

Esenyurt'ta 16 Katlı Apartmanda Yangın: 2 Yaralı

Esenyurt'ta bulunan 16 katlı bir apartmanın 8. katında çıkan yangında evdeki 2 kişi yaralandı. Yangını çıkaranın 5 yaşındaki torun olduğunu söyleyen dede, olayla ilgili inceleme başlatıldığını belirtti. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

23.09.2023 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESENYURT'ta 16 katlı bir apartmanın 8'inci katında yangın çıktı. Yangında evdeki 2 kişi yaralanırken, dede Nihat Arslan, yangını 5 yaşındaki torununun çıkardığını söyledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangın, saat 09.00 sıralarında Esenyurt Mevlana Mahallesi Molla Gürani Caddesi'nde bulunan16 katlı bir apartmanın 8'inci katında çıktı. İçerideki alevleri gören Arslan Arslan, yangının çıktığı odadaki 5 yaşındaki oğlu Alptuğ Arslan'ı dışarı çıkardı. Arslan, o sırada yakınlarını da arayarak yardım istedi. Dumanları görenler durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri oğlunu çıkarırken ayaklarından yaralanan Arslan Arslan ile dumandan etkilenen eşi Çiğdem Arslan'ı ilk müdahalenin ardından Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İtfaiye ekipleri ise yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Oğlunun evinde yangın çıktığını duyan Nihat Arslan, olay yerine geldi. Yangından kurtarılan torununu kucağına alan Arslan, yangını torununun çıkardığını söyledi. Nihat Arslan, "Bilmiyorum nasıl yaptığını ama yangını bu çıkarmış. Babası hastaneye gitti. Ayaklarında yara var. Biraz yaramaz bir çocuk, bu yapmış. Buradan çocukların sağ çıkması beni çok duygulandırdı. Benim için dünyalara bedel. Tüm ailelere uyarı olsun. O kadar tembihliyorum ki, çok dikkat ediyorum" dedi.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemelerde yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Esenyurt\'ta 16 Katlı Apartmanda Yangın: 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Esenyurt'ta 16 Katlı Apartmanda Yangın: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement