Esogu Rektörü Gönen'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yaşam

Esogu Rektörü Gönen'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Esogu Rektörü Gönen\'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

29.08.2017 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Gönen, mesajında, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde şanlı ordumuzla kazandığımız, Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferinin 95'inci yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Dünya tarihine altın harflerle yazılan, bir milletin vatanına sahip çıkarak kurtuluşunu ve tam bağımsızlığını ilan ettiği ve diğer milletlere de örnek teşkil eden "Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi" ile kazanılan zafer, Türk milletinin kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmuş, aynı zamanda vatan sevgisi, birlik ve beraberlik ruhunun da ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu ortaya koymuştur. 95 yıldır azim, irade ve kararlılıkla çok çalışarak eğitimden, ekonomiye, bilim ve teknolojiden sanata, ticaretten sanayiye kadar milletçe el ve gönül birliği ile kurarak bugünlere getirdiğimiz Türkiye Cumhuriyeti, elbette bu süreç boyunca birlik ve beraberliğine yönelik birçok tehdit ve girişimle karşı karşıya kalmıştır. Her seferinde milletimiz daima ülkesine sahip çıkmış, bu uğurda canı dahil hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak gücünü ve birliğini ortaya koyarak şer odaklarına fırsat vermemiştir. Milletimizin canı pahasına bugünlere getirdiği ülkemize, insanımızın refahına ve mutluluğuna gölge düşürecek en ufak bir teşebbüse tahammülümüz yoktur. Şanlı tarihimizden aldığımız güçle demokrasimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak ve bu konuda asla taviz vermemek her zamanki düsturumuz olacaktır. Bu duygularla 30 Ağustos Zafer Bayramını gurur ve mutlulukla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu zaferi bizlere armağan eden bütün İstiklal kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Esogu Rektörü Gönen'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement