Esogu Rektörü Gönen'in Kurban Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yaşam

Esogu Rektörü Gönen'in Kurban Bayramı Mesajı

Esogu Rektörü Gönen\'in Kurban Bayramı Mesajı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

29.08.2017 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Gönen, mesajında, "Her türlü sevinci de üzüntüyü de birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yaşayan bir kültürün çocukları olarak toplumsal değerlerimizi yeniden hatırladığımız, sevgi, kardeşlik, dostluk duygularının yoğun yaşandığı, milletçe yardımlaşma ve hayırseverliğin daha da pekiştiği bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dillerine, tarihlerine, kültürlerine, toplumsal manevi değerlerimize sahip çıkarak vatanına ve milletine gönülden bağlı, karakter ve vizyon sahibi gençler yetiştiren Eskişehir Osmangazi Üniversitesi olarak bu yıl üniversitemizi tercih ederek Türkiye'nin 81 ilinden gelen 5 bin 87 öğrencimize de hoş geldiniz diyerek ve bayram sevincimizi paylaşıyoruz. Bu duygularla, Kurban Bayramının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa refah ve huzur getirmesini temenni ediyorum. ESOGÜ ailesinin kıymetli mensuplarının ve sevgili öğrencilerimizin, ailelerinin ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Esogu Rektörü Gönen'in Kurban Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement