Hababam Sınıfı, Basın Mensuplarıyla Tek Ayak Üzerinde Durdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hababam Sınıfı, Basın Mensuplarıyla Tek Ayak Üzerinde Durdu

Hababam Sınıfı, Basın Mensuplarıyla Tek Ayak Üzerinde Durdu
09.04.2014 16:42

Hababam Sınıfı'nın oyuncuları Dilaver Gür, Ercan Gezmiş ve Dinçay Çetindamar, basın mensuplarıyla birlikte tek ayak üzerinde durdu.

Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden Hababam Sınıfı'nın oyuncuları Dilaver Gür, Ercan Gezmiş ve Dinçay Çetindamar, basın mensuplarıyla birlikte tek ayak üzerinde durdu.

Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret eden Hababam Sınıfı'nın oyuncuları, daha sonra gazetecilerle bir araya geldi. Hababam Sınıfı'nın oyuncuları Dilaver Gür, Ercan Gezmiş ve Dinçay Çetindamar, bir süre sohbet ettikleri basın mensuplarıyla, foto muhabirlerine tek ayak üzerinde durarak poz verdi.

Ercan Gezmiş'in, "Hababam'ın pozu böyle olur" ifadelerini kullanması gülüşmelere neden oldu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Hababam Sınıfı, Basın Mensuplarıyla Tek Ayak Üzerinde Durdu - Son Dakika


Advertisement