İzmir'e Matematik ve Zeka Oyunları Parkı Kazandırıldı - Son Dakika
Yaşam

İzmir'e Matematik ve Zeka Oyunları Parkı Kazandırıldı

İzmir\'e Matematik ve Zeka Oyunları Parkı Kazandırıldı

Bayraklı Belediyesi tarafından İzmir'e kazandırılan Matematik ve Zeka Oyunları Parkı, okulların ara tatiline giren öğrencilere çeşitli atölyelerde eğitim imkanı sağladı. Park, kısa süre içinde hizmete açılacak.

16.11.2023 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in ilk matematik ve zeka oyunları parkını Bayraklı'ya kazandıran ve yakın zamanda açılışını yapmaya hazırlanan Bayraklı Belediyesi, okulların yarı yıl tatiline girmesiyle öğrencilere çeşitli atölyelere katılma imkanı sağladı. Satranç, bilim, bilim müzikali ile akıl ve zeka oyunları atölyeleri, onlarca öğrenciyi bir araya getirdi.

Bayraklı Belediyesi, tarafından kente kazandırılan ve kısa süre içinde açılışı yapılacak İzmir'in ilk Matematik ve Zeka Oyunları Parkı, okulların ara tatile girmesiyle çeşitli atölyelerde öğrencileri ağırladı. 18 bin metrekarelik alan üzerine kurulan, matematik ve zeka oyunlarıyla donatılan modern görünümlü parkta öğrenciler, yarı tatili daha verimli geçirmeleri için; satranç, bilim, bilim müzikali ile akıl ve zeka oyunları atölyelerinde bir araya geldi. Hafta boyunca hoşça vakit geçirip eğlenen öğrenciler, hem bilgilendi hem de bilinçlendi. İçinde 26 zeka oyunu ve dijital oyun birimlerinden oluşan bölümlerin yer aldığı park, kısa süre sonra ailelerin ve çocukların hizmetine sunulacak.

"İzmir'de bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz"

Park çalışmalarını sık sık yerinde inceleyerek çocuklarla, gençler ve ailelerle sohbet eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "İzmir'de bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize geleceğe dönük; matematik, bilim, zeka temalı dev bir park kazandırıyoruz. İlçemize değer katacak ve kentimizin de ihtiyacına yanıt verecek. Bayraklı'yı çocuklarımızla, gençlerimizle birlikte büyüteceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam İzmir'e Matematik ve Zeka Oyunları Parkı Kazandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement