Kastamonu'da çıkan yangında 10 ev ve 3 ahır kullanılamaz hale geldi - Son Dakika
Yaşam

Kastamonu'da çıkan yangında 10 ev ve 3 ahır kullanılamaz hale geldi

Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı Tavşanlı köyünde çıkan yangında 10 ev ve 3 ahır yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangına müdahale çalışmaları devam ediyor.

17.09.2023 16:06

Kastamonu'da 10 ev, 3 ahırın küle döndüğü yangın söndürüldü

KASTAMONU - Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı bir köyde çıkan ve 10 ev ile 3 ahırın yanarak kullanılmaz hale geldiği yangın söndürüldü.

Olay, saat 13.00 sıralarında Araç ilçesi Tavşanlı köyü Sarmaşık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köydeki bir evde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek 9 ev ve 3 ahıra daha sıçradı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Kastamonu ve Karabük'ten çok sayıda itfaiye, orman, AFAD, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından yangının söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Ekipler tarafından yapılan müdahale ile yangının diğer evlere de sıçraması önlendi. Yaklaşık 4 saat süren çalışma ile alevler kontrol altına alınabildi. Çıkan yangında alevlere teslim olan 10 ev ve 3 ahır kullanılmaz hale geldi. İtfaiye ve orman ekipleri tarafından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan, yangınla ilgili de inceleme başlatıldı. Yangının ilk belirlemelere göre, elektrik kontağından kaynaklandığı değerlendiriliyor. Köye gelen Kızılay ekipleri ise vatandaşlara ve ekiplere, yiyecek ve su dağıttı.

Kastamonu\'da çıkan yangında 10 ev ve 3 ahır kullanılamaz hale geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kastamonu'da çıkan yangında 10 ev ve 3 ahır kullanılamaz hale geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement