Kız Yurdunda Yangın - Son Dakika
Yaşam

Kız Yurdunda Yangın

Adana’da bir kız öğrenci yurdunda bacadan çıkan duman yangın paniğine neden olurken, yurttan bulunan kız öğrenciler ağlayarak kendilerini dışarı attı.

16.03.2017 11:04

Adana'da bir kız öğrenci yurdunda bacadan çıkan duman yangın paniğine neden olurken, yurttan bulunan kız öğrenciler ağlayarak kendilerini dışarı attı.

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi İstiklal Mahallesi 40046 sokakta bulunan İhsan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Yurdu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğrenciler ısınmak için kalorifer'i yaktı. Belli bir süreden sonra kalorifer bacasından duman çıkmaya başladı. Duman'ı gören kız öğrenciler panik halinde kendilerini yurdun dışına attı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin yaptığı çalışmada herhangi bir yangın olmadığı tespit edildi, kalorifer bacasından duman çıktığı için yangın sanıldığını belirtti.

'Korkudan sinir krizi geçirdiler'

Yurtta çıkan duman nedeniyle yangın paniğine neden olurken, kız öğrenciler kendilerini yurt dışına attıklarında korkudan sinir krizi geçirdi. Yangın çıktığını sanan kız öğrenciler korkudan, ağlayarak telefonla aileleriyle konuştu. Mahalledeki vatandaşlar ise olay yerine gelerek panik halindeki kız öğrencileri sakinleştirdi. Sinir krizi geçiren öğrencilere ise sağlık ekipleri müdahale etti.

Kız Yurdunda Yangın
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Kız Yurdunda Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement