Konya'da düzenlenen Uçurtma Şenliği'nde çocuklar keyifli vakit geçirdi - Son Dakika
Yaşam

Konya'da düzenlenen Uçurtma Şenliği'nde çocuklar keyifli vakit geçirdi

Konya\'da düzenlenen Uçurtma Şenliği\'nde çocuklar keyifli vakit geçirdi

Selçuklu Belediyesi, Sille Seyir Tepesi'nde çocuklar için renkli bir uçurtma şenliği düzenledi. Etkinliğe katılan çocuklar, aileleriyle birlikte uçurtmalarını gökyüzüyle buluşturdu. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, şenliğin büyük ilgi gördüğünü belirterek, bundan sonra yılda iki kez düzenleneceğini açıkladı. Seyir Tepe'nin Konya'nın markası olduğunu söyleyen Pekyatırmacı, çocuklar, gençler ve ailelerle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

16.07.2023 22:07

Konya'da organize edilen "Uçurtma Şenliği"nde çocuklar keyifli vakit geçirdi.

Selçuklu Belediyesi, Sille Seyir Tepesi'nde çocuklar için etkinlik düzenledi.

Aileleriyle etkinlik alanına gelen çocuklar, rengarenk uçurtmalarını gökyüzüyle buluşturdu.

Etkinliğe, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya AK Parti Milletvekili Mustafa Hakan Özer, belediye başkan yardımcıları, aileler ve çocuklar katıldı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı uçurtma şenliğinin çok ilgi gördüğünü belirterek, bundan sonra şenliğin bir yıl içinde iki sefer yapılacağını kaydetti.

Pekyatırmacı, "Seyir Tepe zaten Konya'nın markası oldu. Konya'mızın en güzel izlenebildiği, seyredilebildiği mekan. Burada böyle çocuklarımızla, gençlerimizle, ailelerimizle birlikte olmaktan bizde çok mutluyuz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Konya'da düzenlenen Uçurtma Şenliği'nde çocuklar keyifli vakit geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement