Müşterilere Osmanlı Dönemindeki Lezzetleri Tatma Fırsatı - Son Dakika
Yaşam

Müşterilere Osmanlı Dönemindeki Lezzetleri Tatma Fırsatı

Müşterilere Osmanlı Dönemindeki Lezzetleri Tatma Fırsatı

Bilecik’te konsepti Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden orijinal alıntılar ile yapılan kafenine turizmcilerin ilgi odağı olması bekleniyor.

02.06.2018 16:33

Bilecik'te konsepti Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden orijinal alıntılar ile yapılan kafenine turizmcilerin ilgi odağı olması bekleniyor.

Bilecik merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde açılan kafede kullanılan Osmanlı ve Selçuklu mimarisi Bilecik halkının yanı sıra kentte gelen yerli turistlerinde ilgisini çekiyor. İç konsepti Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden orijinal alıntılar ile yapılan kafeye çalışanlarda o konsepte uygun kıyafetlerle müşterilerine hizmet ediyor.

"Amacımız Bilecik'e hizmet etmek"

İşletme sahibi Selçuk Erşan, Osmanlı Devletinin kurulduğu topraklarda bu konsepte bir mekanı açmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Osmanlı ve Selçuklu sivil mimarisinden orijinal alıntılar ile projelendirilmiş Bilecik'in en merkezi yerinde açtık. Bundan sonra bölgemize tarih ve kültür turizmi için gelen misafirlerimize ve Bilecik halkına geçmişin izlerini ve Osmanlı tatlarını hatırlatan bir güzel mekan kazandırma fırsatı bulduk. Fiyatlarımız ile tamamen halkımızın öğrencilerimizin gençlerimizin bütçelerini zorlamaması için özen gösterdik. Bu mekan ayrıca kentimize gelen yerli turistlerin de ilgi odağı olacağını düşünüyoruz. Bilecik'imize kazandırdığımız bu eserlerin kentin tarihini temsil etme anlamında katkıda bulunmak için devamının gelmesini temenni ederim" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Müşterilere Osmanlı Dönemindeki Lezzetleri Tatma Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement