Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yaşlılar Haftası etkinliklerinde büyüklerle buluştu - Son Dakika
Yaşam

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yaşlılar Haftası etkinliklerinde büyüklerle buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yaşlılar Haftası etkinliklerinde büyüklerle buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Haluk Alıcık Huzurevi'ndeki kıdemli büyüklerle Hangar Kafe ve Restoran'da bir araya geldi. Başkan Özcan, büyüklerle sohbet ederek taleplerini dinledi ve sorunların çözümü konusunda söz verdi.

04.10.2023 09:26  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yaşlılar Haftası etkinleri çerçevesinde Haluk Alıcık Huzurevi'ndeki kıdemli büyüklerle Hangar Kafe ve Restoran'da biraya geldi.

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı ev sahipliğinde Hangar Kafe ve Restoran'da düzenlenen programa; Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk, Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi Müdürü Abdülgani Kavak, huzurevi sakinleri katıldı.

Asırlık çınarların gününü bir kez daha kutlayan Başkan Özcan, "Bugün burada kıdemli büyüklerimizle bir arada olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Uzun yaşam şehri Nazillimizin en büyük zenginliği kıdemli büyüklerimizdir. Nazillimizin en güzel özelliklerinden biri olan ve uzun yaşam konusunda marka kent olmasını sağlayan en büyük değer aktif yaşlanan hemşehrilerimizdir. Geçmişten bugüne kültürel değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasına vesile olan en kutsal varlıklarımız yaşlılarımızdır. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Yılın yalnızca bir günü değil her daim başımızın tacısınız. Bir evladınız olarak hepinize hoş geldiniz sefalar verdiniz diyorum. Rabbim sizlere sağlıklı uzun ömürler versin. Gününüz kutlu olsun" dedi.

Büyüklerle tek tek sohbet eden Başkan Özcan, yaşlıların taleplerini dinleyip sorunların çözümü konusunda söz verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yaşlılar Haftası etkinliklerinde büyüklerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement