Öğrenciler ve Öğretmenler Kazanmak İçin Ter Döktü - Son Dakika
Yaşam

Öğrenciler ve Öğretmenler Kazanmak İçin Ter Döktü

Öğrenciler ve Öğretmenler Kazanmak İçin Ter Döktü

Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla öğrencilerine kaynaşma etkinliği düzenledi.

07.10.2013 15:18

Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla öğrencilerine kaynaşma etkinliği düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte düzenlenen yarışmalar ise görüntülere sahne oldu.

Okulun spor kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte en hızlı bisküvi yeme yarışması düzenlendi. Öğretmenler arasında düzenlenen ve oldukça çekişmeli geçen yarışmada bisküvi paketini en hızlı yiyip ıslık çalan öğretmen birinci oldu. Bütün bisküvileri bitirerek ıslık çalmayı başaran Mahmut tekerlek isimli öğretmen öğrencilerden bol alkış aldı.

Öğretmen mumyalama yarışmasında ise tuvalet kağıdıyla Beden Eğitimi Öğretmeni Zekai Erdem'i mumyalayan Bilgehan Yurtseven isimli örenci birinci oldu. Öğrenciler ve öğretmenler arasında düzenlenen halat çekme yarışmasını öğrenciler kazanırken sandalye yarışmasında ise öğretmenlerin sandalye kapmak için verdiği mücadele renkli görüntülere sahne oldu. Düzenlenen bir birinden ilginç yarışmaların ardından öğrenciler şarkılar söyledi, halay çekti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Öğrenciler ve Öğretmenler Kazanmak İçin Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement