Sadettin Saran'dan dolandırıcılık uyarısı: Adımı kullanarak SMS gönderiyorlar - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yaşam

Sadettin Saran'dan dolandırıcılık uyarısı: Adımı kullanarak SMS gönderiyorlar

Sadettin Saran\'dan dolandırıcılık uyarısı: Adımı kullanarak SMS gönderiyorlar
25.12.2025 23:17

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınıp serbest kalan Sadettin Saran ilginç bir paylaşımda bulundu. Saran, dolandırıcıların kendi adını kullanarak SMS'ler göndermeye başladığını, bunlara kesinlikle itibar edilmemesini isteyerek, "SMS'lerin gönderildiği cep telefonu numaraları hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde yasal suç duyurusunda bulunulacaktır." dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen uyuşturucu soruşturması sürüyor.

SADETTİN SARAN SERBEST

Soruşturma çerçevesinde elde edilen ek deliller neticesinde "uyuşturucu madde temin etme", "uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştırma" ve "uyuşturucu madde kullanma" suçlarından gözaltına alınan Sadettin Saran hakkında, pazartesi ve perşembe günleri "imza atma" şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verdi.

DOLANDIRICILARIN SMS TUZAĞINA KARŞI SARAN'DAN UYARI

Saran serbest kalmasının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Dolandırıcıların kendi adını kullanarak SMS'ler atmaya başladığını söyleyen Saran, söz konusu SMS'lere itibar edilmemesini istedi.

"SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK"

Saran sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Adımı kullanarak bazı kişi veya kişiler tarafından dolandırıcılık amaçlı SMS'ler gönderilmesi üzerine işbu açıklamanın yapılması gereği doğmuştur. Bu mesajlara kesinlikle itibar edilmemesini önemle rica ederim. Söz konusu SMS'lerin gönderildiği cep telefonu numaraları hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde yasal suç duyurusunda bulunulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Sadettin Saran'dan dolandırıcılık uyarısı: Adımı kullanarak SMS gönderiyorlar

Son Dakika Yaşam Sadettin Saran'dan dolandırıcılık uyarısı: Adımı kullanarak SMS gönderiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Şeyhedebali Şeyhedebali:
    Ahşaksız bide açıklama yapıyor 43 59 Yanıtla
    Serkan Genç Serkan Genç:
    sen önce yazmayı öğren 31 20
    061400Ho 061400Ho:
    ne olduğunu tam anlamadan saldırıya geçmen kime maşalık ediyorsun sorusunu akla getiriyor.NİCK adını kirletme o adı değiştir.Eninde sonunda bu savaşları FB kazanacak. 0 4
  • 454545 454545:
    adamin suçu ne ? parasi var karilarla kizlarla yiyor kime ne kimseyi ilgilendirirmi ? bekar adam size ne 57 37 Yanıtla
    vv04042211 vv04042211:
    aynen 5 5
    kenan sar kenan sar:
    Tam fenere başkan olacak adam 1 0
  • r5qbvw8cyx r5qbvw8cyx:
    Bu nasıl bir adalet adama resmen torpil olarak geçmiş. Gariban biri olsaydı onu şu ana kadar nezarethanede gördük 48 35 Yanıtla
  • Murat Zor Murat Zor:
    Adalet sadece eskiden kullanılan bir kadın ismi. 35 5 Yanıtla
  • Kalemdar Kalemdar:
    Özrü kabahatinden büyük 11 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement