Sarıyer Büyükdere Caddesi'nde İSKİ Borusu Patladı, Trafik Yoğunluğu Oluştu - Son Dakika
Yaşam

Sarıyer Büyükdere Caddesi'nde İSKİ Borusu Patladı, Trafik Yoğunluğu Oluştu

Sarıyer Büyükdere Caddesi\'nde İSKİ Borusu Patladı, Trafik Yoğunluğu Oluştu

Sarıyer Büyükdere Caddesi'nde İSKİ borusunun patlamasının ardından yapılan çalışmalar nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. Büyükdere Caddesi'nin Hacıosman-Maslak istikametinde oluşan yoğunluk, dron ile havadan görüntülendi.

26.10.2023 10:58  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer Büyükdere Caddesi'nde İSKİ borusunun patlamasının ardından yapılan çalışmalar nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. Büyükdere Caddesi'nin Hacıosman- Maslak istikametinde oluşan yoğunluk, dron ile havadan görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Sarıyer Büyükdere Caddesi'nde sabahın erken saatlerinde İSKİ borusu henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Olay yerine gelen İSKİ ekipleri, caddede çalışma başlattı. Olayın ardından Büyükdere Caddesi'nin Hacıosman-Maslak istikametinde yoğunluk oluştu. İşine geç kalan vatandaşlar isyan etti. Öte yandan, caddedeki yoğunluk, dron ile havadan görüntülendi.

"Motorla bile zor geldim"

Motosikletiyle seyir halinde olan Şakir Kuzu, "Uskumruköy'den buraya 45 dakikada motorla bile zor geldim. Böyle bir şey yok. Genelde burada trafik oluşuyor, buna bir şekilde önlem alınması lazım. Sıkıntı çok büyük" dedi.

"İki saat oldu daha işimize gidemedik"

İşe geç kaldığını belirten Ebru Günay, "Saatlerdir yollardayız, böyle rezillik olmaz. Rumeli Kavağı'ndan geliyoruz. İki saat oldu daha işimize gidemedik" diye konuştu. İSKİ ekiplerinin bölgedeki çalışması sürerken, yoğunluğun ise bir süre devam etmesi bekleniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sarıyer Büyükdere Caddesi'nde İSKİ Borusu Patladı, Trafik Yoğunluğu Oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement