Silivri'de gölete giren 3 çocuğun cenazeleri aileye teslim edildi - Son Dakika
Yaşam

Silivri'de gölete giren 3 çocuğun cenazeleri aileye teslim edildi

Silivri\'de gölete giren 3 çocuğun cenazeleri aileye teslim edildi

Silivri Değirmenköy'de gölete giren ve hayatını kaybeden yabancı uyruklu 3 çocuğun cenazeleri, ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Mutaz Al Mohamad (10) hastaneye kaldırıldıktan sonra kurtarılamazken, Khaled Al Mohamad (6) ve Muhammed Al Mohamad (5) için yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda cansız bedenlerine ulaşıldı. Cenazeler, yapılan incelemelerin ardından aileye teslim edildi.

17.07.2023 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
SİLİVRİ'DE gölete girdikten sonra hayatını kaybeden yabancı uyruklu 3 çocuğun cenazeleri, ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Dün akşam saatlerinde serinlemek için Silivri Değirmenköy'de gölete giren ve hayatını kaybeden yabancı uyruklu 3 çocuğun cansız bedenleri, Yenibosna Adli Tıp Kurumu'na getirilmişti. Babası tarafından çıkarıldıktan sonra ambulans ile hastaneye kaldırılan Mutaz Al Mohamad (10), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış, gölde kaybolan Khaled Al Mohamad (6) ve Muhammed Al Mohamad (5), için arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı. Uzun süren çalışmalar sonucu diğer iki çocuğun da cansız bedenine ulaşılmıştı. Gölde hayatını kaybeden 3 çocuğun cenazeleri, yapılan incelemeler sonrası aileye teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Silivri'de gölete giren 3 çocuğun cenazeleri aileye teslim edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement