Tavşanlı'da Cadde Çiçeklerle Süslendi - Son Dakika
Yaşam

Tavşanlı'da Cadde Çiçeklerle Süslendi

Tavşanlı\'da Cadde Çiçeklerle Süslendi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, caddenin balon ve çiçeklerle süslendiğini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Genç bir aşık, sevdiği kıza sürpriz yapmak için yol boyunca çiçekler ve balonlarla süsleme yaptı.

02.10.2023 09:57  Güncelleme: 10:01

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, caddenin balon ve çiçeklerle süslendiğini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Tavşanlı ilçesi Beyazıt Caddesi üzerinde sabah saatlerinde yaklaşık 300 metreye yakın çiçeklerle ve balonlarla süslenmiş yolu görenler hayretler içerisinde kaldı.

Edinilen bilgilere göre, Beyköy Mahallesi ile Dağçeşme Mahallesini bağlayan ara yolu genç bir aşık, çiçek ve balonlarla süsletti.

Sabah saatlerinde işçi servislerinin geçtiği sırada, yol boyunca çiçekler ve balonlar dikkat çekti. Daha sonra, genç bir aşığın, sevdiği kıza sürpriz yapmak için bu yolu seçtiği ortaya çıktı.

Genç adam, sevdiği kıza olan aşkını göstermek için, sabah erken saatlerde çiçekçilerden Mustafa Karademir ile anlaştığı anlaşıldı. Mustafa Karademir, "Bir müşterimiz geldi cadde ve sokak gibi bir yeri süslememizi istedi. Tabi yerinde görelim dedik ve yerini gördük. Sabah erken saatlerde hazır olmasını istedi, uçan balonlar ve çiçeklerle süsleme yaptık. Sevgilisi olabilir veya nişanlısı olabilir, biz süslemeyi yaptık. Orası yaklaşık 300 metre vardır ve 500 daldan fazla çiçek süslemesi yaptık. İsmini vermek istemedi, sevgilisine veya nişanlısına jest mahiyetinde idi" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Tavşanlı'da Cadde Çiçeklerle Süslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement