Tekirdağ'da Gaziler Günü için çelenk sunma töreni düzenlendi - Son Dakika
Yaşam

Tekirdağ'da Gaziler Günü için çelenk sunma töreni düzenlendi

Tekirdağ\'da Gaziler Günü için çelenk sunma töreni düzenlendi

Tekirdağ'da, 19 Eylül Gaziler Günü için düzenlenen törende, kahraman gazilerin anısına çelenkler sunuldu. Törene Tekirdağ Valisi, belediye başkanları, milletvekilleri, kurum müdürleri, gaziler ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Tören, Atatürk heykeline yapılan çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Üsteğmen Mehmet Hami Navir tarafından yapılan konuşmada, gazilerin fedakarlıkları ve vatan sevgisi vurgulandı.

19.09.2023 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da kahramanlığın yaşayan abideleri Gaziler Günü için çelenk sunma töreni düzenlendi.

Tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ'da da 19 Eylül Gaziler Günü için tören düzenlendi. Tarihi Tekirdağ Valilik Meydanı'nda düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, belediye başkanları, milletvekilleri, kurum müdürleri, gaziler ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Meydanda bulunan Atatürk heykeline sırasıyla Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Garnizon Komutanlığı ve Gazilerin çelengi sunuldu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Üsteğmen Mehmet Hami Navir tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Üsteğmen Navir, konuşmasında vatan uğruna hayatlarını feda etmeyi göze alan gazilerin gününü kutlamanın derin heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Tekirdağ'da Gaziler Günü için çelenk sunma töreni düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement