Tuz Gölü tesislerinde işletme sahipleri ile yerli turistler henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine işletme sahipleri ile yerli turistler arasında sopalı kavga çıktı.
TEKME-TOKAT BİRBİRLERİNE GİRDİLER
Tekme tokat birbirlerine giren taraflara tesiste asayişi sağlayan jandarma ekipleri müdahaleye etti. Jandarmanın müdahalesiyle ayrılan taraflar Tuz Gölü'ne gelen kalabalık yabancı turist kafilesini fırsat bilerek tekrar kavgaya tutuştu.

Takviye ekiplerin de gelmesiyle jandarma kavgayı ikinci kez ayırdı. Yaşanan kavga anı Tuz Gölü'nü ziyarete gelen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.



Son Dakika › Yaşam › Tesis Sahipleri ile Turistler Arasında Sopalı Kavga - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.