10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Yerel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

10.01.2012 13:00

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Yerlikaya, mesajında, ulusal ve yerel gazetecilerin özlük haklarının iyileştirilmesinin simgesi olan 10 Ocak'ın her yıl gazeteciler günü olarak kutlandığını anımsattı.

Gazetecilerin oldukça güç çalışma koşullarında faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Gazeteciler, zor koşullarda bile görevini büyük bir bilinç ve sorumlulukla yerine getirmeye çalışıyor. Gazeteciler, kamuoyunu aydınlatmak için gece gündüz, yağmur çamur, soğuk sıcak demeden haber peşinde koşarak bu zor şartlarda, sorumluluk duygusu ile birlikte, toplumu bir taraftan gelişen olaylar karşısında bilgilendirirken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. Yerel basınımız ise Konya'da olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü olarak, ilimizin kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlenmektedirler. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın mensupları için yol gösterici değerlerdir."

Yerlikaya, basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement