19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Son Dakika Logo

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

18.05.2012 16:27

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yaraşır biçimde kutlanacaktır" dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yaraşır biçimde kutlanacaktır" dedi.

Özkan, düzenlediği basın toplantısında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı, Türk ulusunun bağımsızlık ateşinin yakıldığı 19 Mayıs 1919'un 93. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını söyledi.

Kutlamaların bu gece başlayacağını belirten Özkan, şöyle devam etti:

"Yarın Hükümet Konağı önünde gerçekleşecek resmi anma programımızda Ata'mıza saygı ve minnet sunmak için tüm Lüleburgazlılar'a, 'Atam için çiçeğinle, vatan için yüreğinle gel' diyoruz. Gecede, şarkıcı İzel konser verecek. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, ruhuna yaraşır biçimde kutlanacaktır."

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika


Advertisement