19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk\'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm Türkiye'de olduğu gibi Van'ın Başkale ilçesinde de düzenlenen törenlerle kutlandı.

19.05.2012 16:08

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm Türkiye'de olduğu gibi Van'ın Başkale ilçesinde de düzenlenen törenlerle kutlandı.

İMKB Çok Programlı Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan kutlama törenleri kapalı spor salonunda yapıldı. Düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Bilgihan Bayar, Garnizon Komutanı Yarbay Faruk Özdemir, Belediye Başkanı Hecer Sarihan, Cumhuriyet Savcısı Sait Demir ve kamu kurum ve kuruluşlmarın daire amirleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama töreninde İMKB Çok Programlı Lisesi Müdürü Memet Karakoç, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. İMKB Çok Programlı Lisesi öğrencileri şiirler okudu, orotoryo, dans ve halk oyunları gösterisi sundu. Kutlama etkinlikleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve takımlara ödüllerinin verilmesiyle son buldu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement