19 Mayıs Mahalle Muhtarlığı Binası Yenilendi - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Mahalle Muhtarlığı Binası Yenilendi

19 Mayıs Mahalle Muhtarlığı Binası Yenilendi

19 Mayıs İlköğretim Okulu bahçe duvarının yolu kapatan kısmından şikayetçi olan mahalleli şikayetini Muhtar Mustafa Sayar'a bildirdi.

13.01.2012 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

. 19 Mayıs İlköğretim Okulu bahçe duvarının yolu kapatan kısmından şikayetçi olan mahalleli şikayetini Muhtar Mustafa Sayar'a bildirdi. Özellikle büyük araçların, duvarın çıkıntı yaptığı köşeyi dönerken trafoya ve muhtarlık binasına zarar verdikleri tespit edildi. Yolun büyük bölümün kapayarak araç trafiğini engelleyen duvar, Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları tarafından yeniden yapıldı.

19 Mayıs Mahalle Muhtarı Mustafa Sayar mahalle sakinlerinin ve yolu kullanan araç sahiplerinin sıkıntı yaşadığı duvarın düzeltilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sayar, "Uzun zamandır okul duvarıyla ilgili problem yaşıyorduk. Yoldan dönemeyen büyük araçlar trafonun çeşitli yerlerini hasara uğrattı. Mahallelinin de isteği üzerine Konak Belediyesi'ne durumu bildirdik. Çok kısa bir sürede duvarın sorun yaratan kısmı yıkıldı ve uygun düzenlemeyle yeniden yapıldı. Artık mahallemiz de araç sürücüleri de memnun. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a sorunlarımıza anında çözüm getirdiği için 19 Mayıs Mahallesi adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(AH-)

13.01.2012 09: 07 TSİ

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Mahalle Muhtarlığı Binası Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement