1968 Diyarbakırspor'a Dev Sponsor - Son Dakika
Yerel

1968 Diyarbakırspor'a Dev Sponsor

1968 Diyarbakırspor\'a Dev Sponsor

Diyarbakır Süper Amatör Ligi’ni namağlup tamamlayarak Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselen 1968 Diyarbakırspor’a, Malamira İnşaat A.Ş. sponsor oldu.

21.05.2014 16:15

Diyarbakır Süper Amatör Ligi'ni namağlup tamamlayarak Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselen 1968 Diyarbakırspor'a, Malamira İnşaat A.Ş. sponsor oldu.

Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol anlaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, hedeflerinin çok büyük olduğunu söyledi. BAL'da önümüzdeki yıl şampiyon olmak istediklerini belirten Akyol, "Ankara'da yaşayan değerli işadamımız Malamira İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baykara kulübümüze önümüzdeki yıl için sponsor oldular. Spora verdikleri destekten ötürü şahsım ve kulübüm adına Baykara'ya ve Malamira İnşaat'a çok teşekkür ediyoruz. Ben 25 yıldır bu memleketin gençlerine ve spora maddi ve manevi olarak destek veriyorum. Daha önce kurduğum takım şimdi 3. Lig'de. Geçen sezon 1968 Diyarbakırspor Kulübü'nü ligde aldık ve bu sezon şampiyon olarak BAL'a yükselttik. Burada da çok fazla kalıcı olmayacağımızı söylemek isterim, tabi TFF'nin önümüze koyduğu Play-Off uygulamasını mutlaka kaldırması gerektiğini defalarca dile getirdik. Bu konuda da değerli hemşerimiz ve TFF Yönetim Kurulu üyesi sayın Edip Eren'den söz aldık. Konuyu TFF'de ele alacakları konuya sıcak yaklaştığını şimdiden söyleyebilirim. Play-Off olursa Doğu'da ve Güneydoğu'da futbol biter. Futbola yatırım yapan işadamları tek tek geri çekilirler. TFF'nin bu konuyu akılcı bir yolla çözmesini bekliyoruz" dedi.

1968 Diyarbakırspor Kulübü'ne önümüzdeki sezon sponsor olan ve aslen Diyarbakırlı olan Malamira İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baykara da, Diyarbakır'da gençlere destek olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Baykara, "Diyarbakır benim memleketim. Kendi öz çocuklarımıza destek vermek bizim için mutluluk verici bir şeydir. 1968 Diyarbakırspor Kulübü önümüzdeki sezon BAL'da önüne büyük hedefler koymuş, başkan Bedirhan Akyol da bu konularda hem bizim hem de kentin takdirini kazanmış çok değerli bir dostumdur. İnşallah Allahın izniyle önümüzdeki sezon gençlerimiz başarıyı Diyarbakır'ımıza getirirler" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1968 Diyarbakırspor'a Dev Sponsor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement