2. Su Sporları Festivali Başlıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

2. Su Sporları Festivali Başlıyor

2. Su Sporları Festivali Başlıyor
16.05.2012 11:50

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir vizyonuna katkı sağlamak amacıyla yaptığı birçok hizmetin yanı sıra; kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir vizyonuna katkı sağlamak amacıyla yaptığı birçok hizmetin yanı sıra; kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Belediye, denizi olmayan Gaziantep'te geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği 'Su Sporları Festivali'nin bu yıl ikincisini düzenliyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Alleben Göleti'nde '2. Su Sporları Festival'i kapsamında düzenlenecek; kürek, kano, su kayığı, su motorları ve jet ski yarışlarına Gaziantep'ten yüzlerce sporcunun katılması bekleniyor.

Gaziantep'te faaliyet gösteren spor kulüplerinin yoğun ilgi gösterdiği yarışların yanı sıra, festival kapsamında Alleben Gölleti piknik alanında değişik etkinlikler de düzenlenecek. Bölgeden katılan sporcular için büyük önem taşıyan festival, 20 Mayıs 2012 Pazar günü saat 10.00-16.00 saatleri arasında Alleben Göleti'nde yapılacak.

Su Sporları Festivali'ni izlemek isteyen vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi tarafından, belediye önünden 20 Mayıs 2012 Pazar günü 08.00 ile 12.00 saatleri arasında Alleben Göleti'ne ücretsiz otobüs seferleri düzenleneceği bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2. Su Sporları Festivali Başlıyor - Son Dakika


Advertisement