2021 Yılı Yatırımları Değerlendirildi - Son Dakika
Yerel

2021 Yılı Yatırımları Değerlendirildi

2021 Yılı Yatırımları Değerlendirildi

Denizli İl Özel İdaresi birim müdürleri, 2012 yılının yatırımlarını değerlendirdi.

06.01.2012 16:04

Denizli İl Özel İdaresi birim müdürleri, 2012 yılının yatırımlarını değerlendirdi.

Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığındaki toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Özkan ve İsmail Edip Yılmazlı, İç Denetçiler ve tüm birim müdürleri katıldı. Toplantıda birimlerin 2011 yılı değerlendirmeleri ve 2012 yılında devam eden ve yeni yapılacak yatırım programları ele alındı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Özel İdare birimleri ile İl Genel Meclisi Üyelerinin ekip ruhu ile çalışması ile halkın daha yaşanabilir bir Denizli'de yaşadığını söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin ise önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, "2004'te 19 bin 500 liralık bütçe ile hizmet veren bir kurum iken 2012 yılındaki bütçemiz 86 milyon liraya yükseltildi. 2012 yılında yatırımlarımızın daha hızlı gerçekleşmesi adına, hazırladığımız projelerimizi ardı ardına hayata geçireceğiz. Birlikte yeni projeler üretecek ve devreye sokacağız. Bundan sonra her alanda çalışmalarımızın fazlasıyla hissedilebilmesi, İl Özel İdaresinin daha saygın bir hale gelmesi için yaptığımız yatırımların tanıtılması sağlanacaktır" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2021 Yılı Yatırımları Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement