23 Nisan Eğlencesi, Lösemili Çocuklara Moral Oldu - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Eğlencesi, Lösemili Çocuklara Moral Oldu

23 Nisan Eğlencesi, Lösemili Çocuklara Moral Oldu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde, Hematoloji Onkoloji Servisi’nde yatan ve ayakta tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliği düzenlendi.

22.04.2015 15:57

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde, Hematoloji Onkoloji Servisi'nde yatan ve ayakta tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliği düzenlendi.

LÖSAM Derneği ve OMÜ Vakfı'nın işbirliğinde organize edilen 23 Nisan kutlamalarında minikler gönüllerince eğlendi. Dekanlık Pembe Salon'da yapılan etkinlik Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk'un konuşmasıyla başladı.

Başhekim Selçuk, "Minikler bizim geleceğimiz. Öncelikle hasta çocuklarımıza acil şifalar diliyorum. ve böyle güzel bir etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum" dedi.

Başhekim Selçuk ve Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Recep Sancak, etkinlik öncesinde Çocuk Hastanesi Kan Alma Merkezi'nde miniklere kitap dağıttı.

Ayrıca OMÜ Vakfı İlköğretim Okulu öğrencileri kendi aralarında topladıkları kitapları minik arkadaşlarına hediye etti. OMÜ Tıp Fakültesi Hematoloji Onkoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, tüm çocuklara şifa dileyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Prof. Dr. Albayrak, LÖSAM olarak her zaman çocukların ve ailelerinin yanında olacaklarını kaydetti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Eğlencesi, Lösemili Çocuklara Moral Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement