23 Nisan Kıyafetlerini Kursiyerler Hazırlayacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

23 Nisan Kıyafetlerini Kursiyerler Hazırlayacak

16.04.2012 15:00

Suruç'ta, giysi tasarımı kursunu başarıyla tamamlayan kadınlar, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda giyeceği kıyafetleri hazırlayacak.

Suruç'ta, giysi tasarımı kursunu başarıyla tamamlayan kadınlar, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda giyeceği kıyafetleri hazırlayacak.

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında açılan Kadın Kültür Merkezi'ne başarıyla tamamlayan 20 kadın kursiyer, bir süre önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle görüşerek, tören kıyafeti dikimi için anlaşmaya vardı.

Kursiyerler, aldıkları siparişi hazırlamak için çalışmalarına başladı.

Kadın Kültür Merkezi Sorumlusu İslim Kandemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bir süre önce açılan kursa katılan kadınların hem meslek sahibi olduğunu hem de aile bütçesine katkıda bulunduğunu söyledi.

Amaçlarının kadınlara sürekli iş imkanı sağlamak olduğunu aktaran Kandemir, çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini ifade etti.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Kıyafetlerini Kursiyerler Hazırlayacak - Son Dakika


Advertisement