Makedonya'dan gelen 47 kişi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çan'ı ziyaret etti.
Ohrid kentinden gelen öğretmen ve öğrencilerin bir grubu 75. Yıl Murat Köse İlkokulu, diğer grubu ise Terzialan İlkokulunca konuk edilecek.
Okul müdürü Muhammed Doko ile bir grup öğrenci İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan'ı ziyaret edip, görüştü.
Özkan, Makedonya ve Türkiye halklarının birbirine çok yakın olduğunu belirterek, "Bu ziyaret beni çok memnun etti. Bu tür sosyal faaliyetler iki taraf için de çok önemli" dedi.
Makedonyalı grup ardından Kaymakam Nurettin Kakillioğlu ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ile de görüştü.
Makedon öğrenciler, ilçede yapılacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde okullarda halk oyunları gösterisi sunacak. - Çanakkale
Son Dakika › Yerel › 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?