23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Evrenköy Ortaokulu 6.Sınıf Öğrencisi Yasemin Uluocak, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'ndan başkanlık koltuğunu devraldı.

23.04.2013 16:15

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Evrenköy Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencisi Yasemin Uluocak, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'ndan başkanlık koltuğunu devraldı.

Uluocak, başkanlık makamında Toçoğlu tarafından karşılandı. Koltuğunu küçük Yasemin'e bırakan Toçoğlu, Uluocak'a artık kendisinin başkan olduğunu ve arzu ettiği gibi davranabileceğini söyledi.

Toçoğlu'na teşekkür edip makama oturduktan sonra bir konuşma yapan Yasemin Uluocak, ilk olarak bütün çocukların 23 Nisan Bayramı'nı kutladı.

Uluocak'ın Evrenköy'de okul yolunda asfalt çalışması ve kaldırımların düzenlenmesi önerilerini dinleyen Toçoğlu, "Elimizden geleni yapacağız. Okul yolundaki kaldırımların durumuna da hemen bakacağız" dedi.

Uluocak, Büyükşehir Belediyesi çalışmaları hakkında Toçoğlu'ndan bilgi aldı.

Uluocak'ın Toçoğlu'na sorduğu "Hep başkan olacak mısınız-" sorusu üzerine Toçoğlu, "Ben de sizin gibi bu koltukta emanetçiyim. Belirli bir süre sonra tekrar bir imtihan olacağız. Eğer milletimiz 'O görevi senden daha iyi yapacak biri var.' derse o zaman milletimizin bize emanet ettiği bu koltuğa başkası oturacak. Biz, halkımızın huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Toçoğlu, ziyaretin sonunda Yasemin Uluocak, öğretmeni ve ailesine çeşitli hediyeler verdi. - SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement