24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Sason ilçesinde 'Öğretmenler Günü  kutlandı.

24.11.2013 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sason ilçesinde Öğretmenler Günü kutlandı.

Cumhuriyet Maydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan tören Yunus Emre İlk Öğretim Okulu Konferans salonunda devam etti. Törene, Kaymakam Cihat Arık, Garnizon Komutanı Binbaşı Gökhan Cengiz ve Belediye Başkan Vekili Behçet Demir katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Milli Eğitim Müdürü Faysal Kılıç, "Öğretmenlik fedakarlık isteyen bir meslektir. Diğer meslekler gibi mesai saatlerine sığmaz, sekiz saat arasına sığmayan bir meslektir. Okulun duvarları arasında, evde, mahallede, çarşıda, pazarda yani her yerde görevinin başındadır. Mesleğe başladığı günden yaşamının sona ereceği ana kadar görevini icra etmeye devam eder. Öldükten sonra bile fikirleri öğrencilerinde yaşamaya devam edecektir" diye konuştu.

Yunus Emre Ortaokulu Bilişim Öğretmeni Anıl Şahin'in konuşmasıyla devam eden törende, adaylığı kaldırılan öğretmenler yemin etti ve öğretmen marşı okundu. Şiir, Kompozisyon ve Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüller verildi.

Program, müzik öğretmenleri Yılmaz Soğuk, Fatih Mutlu ve Sezai Can Karaatlı'nın hazırladığı müzik dinletisi ile sona erdi. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement