4 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Yerel

4 Mart Tıp Bayramı

Artvin'de 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanları için eğlence düzenlendi.

15.03.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'de 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanları için eğlence düzenlendi.

Artvin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Havuz Kafe'de düzenlenen  etkinliğe, Vali Kemal Cirit ile eşi Seval Kaya Cirit, İl  Emniyet Müdürü  Alaattin Akbaş,  Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri  Kerem Yeşildağ, Artvin İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Abdullah Güleç, sağlık çalışanları ile davetliler katıldı.

Ney dinletisiyle başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Artvin Devlet Hastanesi Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzman Doktor Kerim Yeşildağ yaptı.

Vali Kemal Cirit, inanlara şifa veren ellerin Tıp Bayramlarını yürekten kutladığını söyledi.

Sağlık camiasının yaşadığı sorunları yakinen bildiğini ve takip ettiğini belirten Vali Cirit, "Sizler, hasta ve yakınları ile yakından birebir ilgilenen sağlık çalışanlarımızsınız. Sizlerin mesai saati içinde ve dışında yapmış olduğunuz hizmetler takdire şayandır. Eğer devlet milleti ile var olacaksa bu millet ancak sağlığı tam ise gerçek anlamda geleceğini şekillendirebilir. Bu noktada da tüm sağlık çalışanlarımızın bunda büyük katkısı var. Sizler vatandaşımıza hizmet verirken sinirleriniz alınmış bir şekilde görev yapmanız gerekiyor. Çünkü sizlerden hizmet almaya gelen hasta ve yakınları hem çaresiz hem de sinir kat sayıları biraz yukarıda olabiliyor. İlimizde sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının olmaması sevindirici bir durumdur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Artvin'de yılın hekimleri seçilen Artvin Devlet Hastanesi Kulak, Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Ahmet Kibar ile Şavşat 1 Nolu Aile Sağlık Merkezi Aile Hekimi Uğur Akyıldız'ın il dışında görevli bulunmalarından dolayı önceden çekilen video kutlama mesajları gösterildi. Daha sonra 112 Artvin Acil Durum Müdürlüğü çalışanları ile 3 G aracılığı canlı bağlantı yapılarak, bayramları kutlandı.

Artvin Halkoyunları ekibinin gösterisi ile devan eden gecede son olarak sahne alan Artvinli sanatçı Bayar Şahin, kızları Damla, Yudum ve Tamara ile birlikte Karadeniz ve Artvin türkülerini seslendirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 4 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement