5. Deepo Satranç Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

5. Deepo Satranç Turnuvası Tamamlandı

5. Deepo Satranç Turnuvası Tamamlandı

Deepo Outlet Center’de Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Antalya Satranç İl Temsilciliği işbirliği ile organize edilen “5. Deepo Satranç Turnuvası” sona erdi.

14.09.2015 10:55

Deepo Outlet Center'de Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Antalya Satranç İl Temsilciliği işbirliği ile organize edilen "5. Deepo Satranç Turnuvası" sona erdi.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Antalya Satranç İl Temsilciliği işbirliği ile Deepo Outlet Center'de 11-12-13 Eylül tarihlerinde düzenlenen "5. Deepo Satranç Turnuvası"na Antalya, Isparta, Bolu, İstanbul, İzmir, Karaman, Burdur ve Çorum illerinden 109 sporcu katıldı. 8 tur İsviçre sistemi ile oynanan turnuva tek kategori olarak düzenlendi.

Çekişmeli geçen turnuvada dereceler; 1. Yasin Sarı 6½ puan, 2. Umut Ünal Uygun 6½ puan, 3. Doğan Küçük 6½ puan olarak sonuçlandı. Turnuvaya katılan tüm yarışmacılara ise katılım sertifikası verildi. Turnuva sonunda düzenlenen törende, dereceye giren sporculara plaketleri ve ödülleri Deepo AVM Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Bihter Nalbant, AVM İşletme Müdür Yardımcısı Gökhan Yağdıran ve Antalya Satranç İl Temsilcisi Osman Akdoğan tarafından takdim edildi.

Her yaştan öğrencinin yarıştığı turnuvada Deepo tarafından birinciye 750 TL, İkinciye 500 TL ve üçüncüye 250 TL'lik para ödülü hediye edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 5. Deepo Satranç Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement