6. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor - Son Dakika
Yerel

6. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Barış için okumak lazım" sloganıyla bu yıl 6'ncısını gerçekleştirecekleri Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nın 9 Ekim Cuma günü açılacağını bildirdi.

07.10.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Barış için okumak lazım" sloganıyla bu yıl 6'ncısını gerçekleştirecekleri Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nın 9 Ekim Cuma günü açılacağını bildirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 9-18 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 6. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı hakkında basın toplantısı yaptı.

Belediyelerin görevlerinin sadece altyapı, asfalt ya da park yapmak olmadığını belirten Başkan Muhittin Böcek, sosyal projelerle de Konyaaltı'nın her zaman ön plana çıktığını kaydetti.

Fuarın açılışının 9 Ekim Cuma günü 15.00'te Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde açılacağını ifade eden Böcek, "Fuarda, Antalyalı kitapsever vatandaşlarımız sevdikleri yazarlar ve yayınevleri ile buluşacak" dedi.

Başkan Böcek, öğrencilerin kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarını yüzde 50'ye varan indirimlerle fuardan alabileceklerini belirtti. Fuarın ana temasını "Barış için okumak lazım" olarak belirlediklerine değinen Böcek, şöyle konuştu:

"93 yazar, 133 yayınevi katılacak. Her yıl olduğu gibi 7'den 77'ye her görüşten kitapseveri, tek çatı altında buluşturacağız. Fuara Ayşe Kulin, Mustafa Balbay, Banu Avar, Ahmet Şafak, Mavisel Yener, Füsun Önal, Metin Feyzioğlu, İlker Başbuğ, Engin Alan, Ataol Behramoğlu, Cemalnur Sargut, Uğur Koşar, Büşra Küçük, Hanefi Avcı, Hayko Bağdat, Can Ataklı, Saygı Öztürk, Sinan Meydan, Hulki Cevizoğlu, Mehmet Güreli, Kahraman Tazeoğlu, Canan Tan, Fuat Bozkurt gibi birbirinden değerli yazarlarımız katılacak."

Böcek, 22 bin ziyaretçi ile başladıkları Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nı geçen yıl 130 bin kişinin ziyaret ettiğini ve Türkiye'nin ilk 5 fuarı arasına girmeyi başardığını bildirdi.

Fuar, 18 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 6. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement