8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Yerel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Adapazarı Belediye Başkanı Dişli, Eğitim Bir Sen üyesi kadınlarla bir araya geldi.

08.03.2014 16:54

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Eğitim Bir Sen üyesi kadınlarla bir araya geldi.

Çark Mesire Nikah Sarayı Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Dişli, annelerin üzerindeki sorumluluğun ağır olduğunu vurguladı.

Öğretmen kadınların işlerinin daha da zor olduğunu anlatan Dişli, "Tüm çocuklar sizin tezgahınızdan geçerek büyüyor. Eğer iyi yetiştirirseniz, devlete ve millete hayırlı evlat olurlar. Gelecek nesil sizin ellerinizde. Size şimdiden başarı diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum" diye konuştu.

Eğitim Bir-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Oğuzhan Özkan da sendikalarının insanın haklı olduğu her yerde mücadele verdiğini anlattı.

Başörtüsü yasağına karşı gelerek, 12 milyon imza topladıklarına dikkati çeken Özkan, desteklerinden ötürü sendika üyeleri ve Dişli'ye teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda Adapazarı Belediyesince öğretmen kadınlara karanfil dağıtıldı. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement