9 Sezondur Ayrılmayan Aydınlı İkili Aynı Takımda Top Koşturuyor - Son Dakika
Yerel

9 Sezondur Ayrılmayan Aydınlı İkili Aynı Takımda Top Koşturuyor

9 Sezondur Ayrılmayan Aydınlı İkili Aynı Takımda Top Koşturuyor

Aydın 1.Amatör Küme’de mücadele eden Aydınspor’a transfer olan Mustafa Ünlü ve Uğur Uyan, 9 sezondur aynı takımda mücadele ediyor.

17.07.2014 11:01

Aydın 1.Amatör Küme'de mücadele eden Aydınspor'a transfer olan Mustafa Ünlü ve Uğur Uyan, 9 sezondur aynı takımda mücadele ediyor. 10. sezonunu Aydınspor'da geçirecek olan ikili profesyonel olarak forma giyemedikleri Aydınspor'da şampiyonluk yaşamayı istiyor.

Aydın Belediyespor'da üç, Salavatlı Belediyespor 1.5, İncirliova Belediyespor'da yarım, Acarlar Belediyespor'da ve Ordu Milli Takımı'nda iki sezonu birlikte geçiren Mustafa Ünlü ve Uğur Uyan, Aydınspor'da oynayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Çocukluktan gelen arkadaşlıklarını yeşil sahalarda da sürdürdüklerini ifade eden ikili, Aydınspor formasını giyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

ORDU MİLLİ TAKIMDA BİLE AYNI TAKIMDA

Aydın Belediyespor ve Acarlar Belediyespor formalarıyla şampiyonluk yaşayan ikili futbolcu hayatları boyunca bir çok anıyı paylaşırken, en ilginç anılarını askerliklerini yaptıkları Ankara'da, Ordu Milli Takımı formasını giyerken yaşamış. Aydınlı futbolcu Ali Akdeniz ile birlikte Şenol Yavaş, Şenol Karagöl, İnanç Gültekin ve Murat Sözkesen gibi isimlerle aynı takımda oynanan ikili, "O dönemde Ankara Amatör Küme'de de oynuyorduk. Mağlup olduğumuzda ceza antrenmanlarımız vardı. Galip geldiğimizde ise prim olarak üç gün çarşı iznine çıktığımız oluyordu. Ankara'da birlikte aynı yerde askerlik yapmamız bizim için büyük bir şanstı. Çok güzel günler geçirdik" dedi.

MADDİYAT ÖNEMLİ DEĞİL

Aydınspor Genel Kaptanı Cenk Dincil'in transfer teklifi bulunduğunda durup düşünmediklerini ifade eden Mustafa Ünlü ve Uğur Uyan, "Aydınspor söz konusu olunca maddiyat önemli değil. Sahada elimizden geleni yapacağız"diye konuştu.

KSK, GÖZTEPE BİZDEN ÇEKİNİRDİ

Aydınspor formasını PAF takımda giydiğini anlatan Mustafa Ünlü, o dönemde Aydınspor'un A takımı maçları öncesinde rakipleriyle mücadele ettiklerini söyledi. PAF maçlarına dahi yoğun ilgi olduğunu belirten Ünlü, geçmiş dönemi şöyle anlattı: "Aydınspor forması giydiğimizde farklı duygular hissederdik. PAF Ligi'nde bir çok güçlü takımla mücadele ederdik. Ama Karşıyaka, Göztepe maçları farklı olurdu. Rakiplerimiz sahaya çıktıklarında bizden çekinirdi. Sahada açıkça hissederdik. İnşallah Aydınspor o günlere tekrar geri döner" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 9 Sezondur Ayrılmayan Aydınlı İkili Aynı Takımda Top Koşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement