Adana Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

Adana Basınında Bugün

Adana'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Barış: 'Başkan Yalı'dan Korsan Hal Uyarısı' Adana Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, Kocavezir İş Merkezi Yanından Geçen Güney Kuşak Bulvarını İşgal Ederek Trafiği de Felç Eden 'Korsan Hal'de Hergün Kayıt Dışı Satış Yapan Sebze ve Meyveciler Olduğunu, Tedbir Alınmadığı İçin de Her Geçen Gün Sayılarının Arttığını Bildirdi

12.07.2010 10:52

Adana'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

BARIŞ: 'Başkan Yalı'dan korsan hal uyarısı'

Adana Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, Kocavezir İş Merkezi yanından geçen Güney Kuşak Bulvarını işgal ederek trafiği de felç eden 'Korsan Hal'de hergün kayıt dışı satış yapan sebze ve meyveciler olduğunu, tedbir alınmadığı için de her geçen gün sayılarının arttığını bildirdi.

GÜNAYDIN: ' Biri bana yol göstersin'

Yüreğir İlçesi'ne bağlı Gökçeli Köyü'nde kiralık bir evde yaşayan 11 çocuk annesi Leyla Parlak bir yandan yaşları 30 ile 40 arasındaki engelli 3 çocuğuna bakabilmenin mücadelesini verirken diğer yandan da ilerleyen yaşı nedeniyle, çocuklarının geleceğinden endişe duyuyor.

EKSPRES: 'Yüz günde ne buldunuz?'

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmasının üzerinden 100 günden fazla zaman geçen Aytaç Durak, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a '100 gündür bir şey bulamadınız mı? O halde neden beni halen görevden uzaklaştırıyorsunuz. Bu hakkın suistimali değil midir?' diye sordu.

REFLEKS: 'Olmadığımız ülke kalmıyor'

Ürün kalitesini Avrupa ülkelerinin beğendiği Adana, ihracat yaptığı ülke sayısını her geçen gün artırıyor. İhracat yaptığı ülke sayısını 200'e çıkarmaya hazırlanan Adana'nın ürünleri 7 kıtada alıcı buluyor.

(MUH-DAB-MHD) - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement