Adana'da genç kızlara regl hakkında bilgilendirme atölyesi düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Adana'da genç kızlara regl hakkında bilgilendirme atölyesi düzenlendi

Adana\'da genç kızlara regl hakkında bilgilendirme atölyesi düzenlendi

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Konuşmamız Gerek Derneği iş birliğiyle düzenlenen 'Regl Odaklı Ergen Oturumu' atölye çalışmasında, genç kızlara ergenlik, regl döngüsü, regl döneminde öz bakım, regl ürünleri ve kullanımı konularında bilgi verildi.

05.02.2024 12:38  Güncelleme: 07:07

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Konuşmamız Gerek Derneği iş birliği ile "Regl Odaklı Ergen Oturumu" başlıklı atölye çalışması düzenlendi.

"Regl Odaklı Ergen Oturumu", Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Karacaoğlan Kadın Sohbet Evi'nde genç kızlara yönelik olarak Konuşmamız Gerek Derneği iş birliğiyle düzenlendi. Regl ile ilgili tabuların ve korkuların önüne geçmek, farkındalık oluşturmak ve doğru bilgiye erişmeyi sağlamak amacıyla gerçekleştirilen atölye çalışmasında; ergenlik, regl döngüsü, regl döneminde öz bakım, regl ürünleri ve kullanımı konularında bilgi verildi.

Kız çocuklarına regl hakkında konuşabilecekleri güvenli bir alanın oluşturulduğu atölye, genç kızların regl dönemi deneyimleri ve farkındalıkları üzerine konuşularak sonlandırıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Adana'da genç kızlara regl hakkında bilgilendirme atölyesi düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement