Adana Küçükler Satranç İl Birinciliği - Son Dakika
Yerel

Adana Küçükler Satranç İl Birinciliği

Adana Küçükler Satranç İl Birinciliği

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Adana Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvası” sona erdi.

26.12.2013 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "Adana Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvası" sona erdi. Bahçeşehir Koleji'nde 3 gün süren turnuvaya 478 sporcu katıldı.

Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Veysel Tuncil, satranç turnuvası için olanakları daha iyi olan Bahçeşehir Koleji'nde gerçekleştirilen turnuvanın 7-12 yaş grubu olmak üzere 6 kategoride yapıldığını ve 31 hakemin görev yaptığını söyledi.

Okullarını satranç ailesine açan Bahçeşehir Okulu yöneticilerine teşekkür eden Tuncil, şöyle devam etti:

"Adana'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve diğer yöneticilerimizin ve sporcu velilerinin her geçen gün artan destekleriyle satranç sporunun il genelinde adeta parlayan bir yıldız haline geldi. Turnuvayı daha cazip hale getirmek ve koşulları iyi olan okullarda yaygınlaştırmak için bundan böyle turnuvaları farklı okullarda yapmayı hedefliyoruz. Adana Bahçeşehir Koleji yöneticileri Hakan Gediktaş ve Timur Tuştaş'a turnuva süresince sporculara ve hakem heyetine gösterdikleri konukseverlik nedeniyle teşekkür ederiz. Adana satranç ailesinin kurumsal kimliğine önemli bir kazanç sağlamış olmaktan memnuniyet duyduk."

Tuncil, turnuvada dereceye giren sporcuların, 25-31 Ocak 2014 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'na katılmaya hak kazandıklarını sözlerine ekledi.

Bu arada, turnuvada dereceye giren erkek ve kız sporcular ödülleri, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Tuncil ile Türkiye Satranç Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı ve Uluslararası Hakem Tahsin Aktar, Turnuva Başhakemi Yaşar Güngör ve diğer yöneticiler verdi.

Bu arada, dereceye giren sporcuların isimleri şöyle:

7 Yaş Genel ve Kızlar: Hakan Hasanoğlu, Alp Tüfekci, Ata Yiğit Terler- Defne Yanık, Sude Naz Yüksel, Duru Ela Yılmaz

8 Yaş Genel ve Kızlar: Murat Yiğit Şibli, Alper Ünsal, Arda Yüzüncü-Beren Yaprak Akkapulu, Asya Sultan Şahin, Dilay Apardı

9 Yaş Genel ve Kızlar: Deniz Yıldırım, Ege Tüfekci, Enes Buğra Arnas-Bahar Zeynep Bugay, Zeynep Dinç, Gül Yaren Demiryürek

10 Yaş Genel ve Kızlar: Mehmet Hakan İncecik, Mete Dönmez, Hakkı Ata Özgüner-Kardelen Nur Kaya, Müge Elma, Gizem Sökmen

11 Yaş Genel ve Kızlar: Hüseyin Eren Yerden, Yusuf İşidoğru, Can Barkın Özkale-Gülce Bakır, İnci Sırlıbaş, Nisa Nur Doğru

12 Yaş Genel ve Kızlar: Ömer Amir Akdağ, Mustafa Taha Özlokmacı, Emre Aydar-Simay Nisanoğlu, Sena Cengiz, Tuyan Enük - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Küçükler Satranç İl Birinciliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement