Adana Optimum'da Trafik Standı Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Adana Optimum'da Trafik Standı Kuruldu

Adana Optimum\'da Trafik Standı Kuruldu

Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinliklerinin tertip komitesi tarafından alınan karar gereğince trafikle ilgili üç kurum, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde ortak bir stant kurdu.

13.05.2014 10:20

Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinliklerinin tertip komitesi tarafından alınan karar gereğince trafikle ilgili üç kurum, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde ortak bir stant kurdu.

Alışveriş merkezi olmanın yanında sosyal sorumluluğun gereği olarak birçok projede yer alan Optimum Outlet, ziyaretçilerini bu kez trafik konusunda bilgilendirdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ve Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından kurulan standın temel amacı, insanları trafikle ilgili konularda bilinçlendirmek ve uyarmak oldu. Optimum ziyaretçilerini trafik kuralları ve trafik güvenliği hakkında bilgilendirmek için ilgi çekici broşürlerinin yanı sıra promosyon ürünlerin de bulunduğu stant, büyük ilgi gördü. Trafik kazalarında ölen ve yaralanan birçok insan olduğuna dikkat çeken trafik kurumları, daha fazla can ve mal kaybedilmemesi için uğraştıklarını belirttiler.

Etkinliğe Bölge Trafik Şube Müdürü İsmail Bilen, Şehiriçi Ulaşım Şube Müdürü Ahmet Tatar, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alparslan Tolgay, Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Mustafa Akyıl, Trafik Zabıta Şube Müdürü Mahmut Şeker, Zabıta amiri Mehmet Özgan, Trafik Zabıta Komiseri Eda Kibar Öztaş, Trafik Şube Müdür Yardımcısı Cahit Tokvan, Emniyet Müdür Yardımcısı Zülfikar Sökmen ve trafik kurumlarında birçok görevli katıldı.

Ziyaretçiler de özellikle çocuklar için çok yararlı olan etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek ilgili kurumlara teşekkür ettiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Optimum'da Trafik Standı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement