Adana: "yılın Hemşiresi"ne Plaket - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana: "yılın Hemşiresi"ne Plaket

06.06.2006 10:02

Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Çağlar Çatak, "Yılın Hemşiresi" seçilen Karaisalı Devlet Hastanesi'nde görevli İsmet Yüce'ye plaket verdi.

Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Çağlar Çatak, "Yılın Hemşiresi" seçilen Karaisalı Devlet Hastanesi'nde görevli İsmet Yüce'ye plaket verdi.

Ankara'da Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından ödüllendirilen İsmet Yüce'ye, Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Çağlar Çatak da plaket ve çiçek verdi. Hemşireliğin kutsal bir meslek olduğunu ve hastaların en yakınındaki sağlık görevlisinin hemşire olduğunu ifade eden Çatak, "Hemşirelik kutsal bir meslek, bir o kadar da özveri isteyen bir görev. Bu yıl Adana'da yılın hemşiresi seçilen İsmet Yüce'nin şahsında tüm hemşirelerimizi kutluyorum" dedi.

"Yılın Hemşiresi" seçilen İsmet Yüce ise, "İlk görev yerim Balcalı Hastanesi oldu. Eşimin Sağlık Bakanlığı'nda olması nedeniyle buraya geçtim. Salbaş Sağlık Ocağı ve Karaisalı Devlet Hastanesi'nde 20 yıldır görev yapıyorum. Halen acil serviste görev yapıyorum. Mesleğimi severek ve gururla yapıyorum. 'Yılın Hemşiresi' seçildiğim için de çok sevinçliyim" diye konuştu.

Evli ve 3 çocuk annesi Yüce, emekliliği bu yıl hak ettiğini, ancak bir süre daha görevine devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana: 'yılın Hemşiresi'ne Plaket - Son Dakika


Advertisement