Adapazarı'nda Toplu Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Adapazarı'nda Toplu Sünnet Şöleni

Adapazarı\'nda Toplu Sünnet Şöleni

Adapazarı Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni, Adapazarı Belediyesi Çark Mesire Nikah Sarayı'nda yapıldı.

29.06.2012 19:28

Adapazarı Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni, Adapazarı Belediyesi Çark Mesire Nikah Sarayı'nda yapıldı.

Adapazarı Belediyesi tarafından bu yıl 9. düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni'ne Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç, Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda aile katıldı.

Sünnetin açılış konuşmasını yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Bu yıl 9.sünnet şölenimizi yapıyoruz. Ancak her geçen sene bu sayımız düşüyor. Önceki senelerde 200 çocuk sünnet ettiriyorduk. Aslında bu duruma bir taraftan seviniyoruz çünkü artık insanların durumu daha iyiye gidiyor. Bir taraftan üzülüyoruz,sizlerden uzak kalıyoruz.Bizlerde dedik ki bu sene farklı bir etkinlik düzenleyerek çocukları bir araya toplayalım.Yüzme kursu açtık. Orada da 800 çocuğumuz yüzme öğreniyor. Bu etkinliklerimize de tüm çocuklarımızı bekliyoruz" dedi.

Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz da, törende yaptığı konuşmada Türk milletinin son derece önemli bir geleneğine öncülük ederek 98 çocuğun sünnet edilmesine vesile olan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi kutladı. Yılmaz, ayrıca çocukların hijyen bir ortamda özel hastanede sünnet ettirilmesinin de önemli bir görev olduğunu ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç da, sünnette emeği geçenleri tebrik etti. Konuşmaların ardından ilahiler okunarak dualar edildi ve yemek ikramı yapıldı.Yemek ve dondurma sonrasında çocuklar lunaparkta gönüllerince eğlendi. Minikler Mehter takımının

sahne aldığı program büyük ilgi gördü. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adapazarı'nda Toplu Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement