Aday Öğretmenler Başkan Karaçoban'la Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aday Öğretmenler Başkan Karaçoban'la Buluştu

Aday Öğretmenler Başkan Karaçoban\'la Buluştu

Alaşehir’de görev yapan 20 aday öğretmen yerel yönetimler konulu toplantıyı Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ile birlikte yaptı.

06.06.2016 14:34

Alaşehir'de görev yapan 20 aday öğretmen yerel yönetimler konulu toplantıyı Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ile birlikte yaptı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde görev yapan 20 aday öğretmen 6 aylık aday öğretmenlikleri esnasında yaşadıkları şehrin yerel yönetimi konusunda almaları gereken bilgiyi Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'dan aldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Adaylıkları süren 20 öğretmenin görevlerine başlamadan 6 ay adaylıkları esnasında yaşadıkları şehirde yerel yönetim konularında da bilgi almaları gerekiyor ve bu sebeple yerel yönetimler konulu toplantıyı Alaşehir Belediyesi toplantı odasında gerçekleştirdik ve kendilerine yerel yönetimler hakkında bilgiler aktardım." dedi.

Toplantıda neler konuşulduğu hakkında da bilgi veren Başkan Karaçoban şunları söyledi:

"Büyükşehir olmuş bir ilin, ilçe belediye başkanı olmakla adaptasyon süreci yaşadığımızı ve belediyecilik hakkında bilgiler verdik. Belediyecilik rutin algılayış olmamalı yaşadığın yere yönetimsel olarak ne verebiliyorsun? Milli eğitime ne gibi katkı sağlıyorsun bunlara bakılması gerektiğinden bahsettik. Bütçe dengesini sağlamanın ilçeye yapılacak yatırımların da önünü açacağını dile getirdik. Allah'ın bize lütfettiği hazinenin değerli topraklar üzerinde yaşadığımızı, Sultaniye üzümün de başkenti olduğumuzu ve Gediz Grabeninde olduğumuzu konuştuk. Jeotermal enerjinin elektrik üretimi ve ısıtma sistemlerinde kullanılacağını konuştuk." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Öğretmenler Başkan Karaçoban'la Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement