Adıyaman'da Hayvancılık Masaya Yatırılacak - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Hayvancılık Masaya Yatırılacak

Adıyaman Üniversitesi Kâhta Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan ‘Adıyaman İli Hayvancılığının Genel Yapısal Durumu Analizi ve Geliştirme Olanakları’ adlı proje İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) tarafından kabul edildi.

26.06.2014 19:09

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan 'Adıyaman İli Hayvancılığının Genel Yapısal Durumu Analizi ve Geliştirme Olanakları' adlı proje İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) tarafından kabul edildi.

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu Laborant ve Veterinerlik Programı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Cavidan Gül tarafından hazırlanan projeyle Adıyaman'a hayvancılığın genel yapısı analiz edilerek, gelişme olanakları araştırılacak. İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından yüzde 100 destek verilen proje 25 bin TL bütçeyle üç ayda tamamlanacak.

Projenin kabulünü değerlendiren Kahta Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. A. Zafer Tel, desteklerini esirgemeyen başta Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü olmak üzere projeyi hazırlayan ve yürütecek olan herkese teşekkür etti.

Adıyaman Üniversitesi ve İpekyolu Kalkınma Ajansı temsilcileri yakın zamanda projenin sözleşmesini imzalamak için bir araya gelecek. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Hayvancılık Masaya Yatırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement