Adıyaman Üniversitesi'ne Yeni Bölümler - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Üniversitesi'ne Yeni Bölümler

Adıyaman Üniversitesi\'ne Yeni Bölümler

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Üniversitesi’ne yeni bölümlerin açıldığını aktardı.

25.02.2014 13:24

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Üniversitesi'ne yeni bölümlerin açıldığını aktardı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü başkanlığında toplanan Üniversite Senatosu, ele aldığı bir kararda Gölbaşı Meslek Yüksekokulu bünyesinde Elektrik ve Enerji Bölümü ile bu bölüme bağlı olarak Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı I. ve II. öğretim programlarının açılmasına ve 2014-2015 eğitim-öğretim yılından itibaren 50'şer öğrenci alınması karar verdi.

Senato, alınan kararların hayata geçirilmesi için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na başvuruda bulundu.

Diğer taraftan, Adıyaman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde Diyaliz Teknikerliği Programının açılması konusundaki Adıyaman Üniversitesi Senatosu'nun aldığı karar doğrultusunda Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplanarak, Adıyaman Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu bünyesinde Diyaliz Teknikerliği programının açılması uygun görüldü.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Diyaliz Teknikerliği programının açılmasıyla yetişmiş eleman sayısının yetersizliğin giderileceğini kaydetti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman Üniversitesi'ne Yeni Bölümler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement