AESOB Yönetıminden Konyaaltı Kaymakamı Keklik'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AESOB Yönetıminden Konyaaltı Kaymakamı Keklik'e Ziyaret

AESOB Yönetıminden Konyaaltı Kaymakamı Keklik\'e Ziyaret

AESOB yönetimi, 2013 yılı Kaymakamlar Kararnamesi ile Konyaaltı Kaymakamlığı'na atanan İbrahim Keklik'e hoş geldin ziyaretinde bulundu.

12.09.2013 10:30  Güncelleme: 10:36

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi, 2013 yılı Kaymakamlar Kararnamesi ile Konyaaltı Kaymakamlığı'na atanan İbrahim Keklik'e hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok ve Yönetim Kurulu üyeleri, Konyaaltı Kaymakamlığı'na atanan İbrahim Keklik'i ziyaret etti.

Antalya'daki esnaf profili ve esnafın turizmden aldığı pay gibi konuların görüşüldüğü ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Keklik, esnaf ve ilçe sakinlerine kapısının her zaman açık olduğunu belirtti. Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Antalya'nın bir turizm kenti olmasına rağmen turizmden yeterince faydalanamadığını gözlemlediğini de söyledi.

Antalya'nın turizmden fazla pay alamadığını söyleyen AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ise, "Bunun en büyük nedeni her şey dahil sistemi ve bu sistemi kullanan otellerin Antalya'da çok fazla olmasıdır" dedi. Turistin Antalya'daki bir otele girdiği zaman otelin içerisinde hemen hemen her şeyi bulduğunu vurgulayan Sevimçok, bu durumun şehir esnafını olumsuz yönde etkilediğini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AESOB Yönetıminden Konyaaltı Kaymakamı Keklik'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement