Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, köy tüzel kişiliği kaldırılarak merkeze bağlanan Ata Mahallesi'nde devam eden yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Çoban, devam eden çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk'ten bilgi aldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayı'nı tebrik eden Çoban, gezdiği her sokakta iftara davet edildi.
Çoban, yaptığı konuşmada, hizmette bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ayrım yapmaksızın çalışmalara devam edeceklerini belirtti.
Geçen dönem başlattıkları alt ve üst yapı seferberliğinde 65 mahalleye ulaştıklarını ifade eden Çoban, yeni mahallelerin de bu seferberliğe dahil olduğunu vurguladı. - Afyon
Son Dakika › Yerel › Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban'dan Ata Mahallesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.