Afyonkarahisar'da Atlıspor Kulübü Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Atlıspor Kulübü Hizmete Girdi

Afyonkarahisar\'da Atlıspor Kulübü Hizmete Girdi

Afyonkarahisar Belediyesi'nin destekleri ile hizmete giren Atlıspor Kulübü basına ve protokole tanıtıldı.

26.09.2013 17:42

Afyonkarahisar Belediyesi'nin destekleri ile hizmete giren Atlı spor Kulübü basına ve protokole tanıtıldı.

Kente sosyal yaşama katkılarının olacağı düşünülen kulübün tanıtımında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ata binerek basın mensuplarına poz verdi. Afyonkarahisar- Kütahya Karayolu üzerinde 20 bin metrekarelik alana kurulan at çiftliğinde safkan İngiliz ve Arap atları ile birlikte 5 ile 10 yaşındaki çocukların binebileceği midilli atlarının bulunduğu kaydedildi. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte kent protokol üyelerinin katıldığı tanıtım töreninde mekan hakkında bilgiler veren Atlıspor Kulübü Yöneticisi Celil Dindoruk, amaçlarının şehrin yaşamına ve termal turizmine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Atlı spor faaliyetlerini yaygınlaştırmayı düşündüklerini belirten Dindoruk, "Faaliyetlerimize bir yıl önce başladık. Bu konuda belediyemiz bize ciddi destek oldu. Normal koşu ve engelli koşuya göre atlarımız mevcut. Burada 5 yaşından itibaren çocuklara temel eğitim verilecektir" dedi.

Tesis sahibi Ahmet Karakol da atlı spor kulübünü kurmakla kalmayıp sosyal tesiste kurduklarını söyledi.

"5 YILDIZLI OTEL YAPMAK YETERLİ DEĞİL"

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, kentte önemli bir eksikliğini giderildiğini kaydederek, seçim vaatlerinden birisini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da 5 yıldızlı otel yapmanın yeterli olmadığını, etrafınında beş yıldızlı olması gerektiğini söyledi. Balkanlıoğlu, şehre gelen misafirlerin vakitlerini dolu dolu geçirebileceği mekanlar hazırlamanın şart olduğunu dile getirdi.

2 milyon TL'ye mal olan yatırımın sadece atlı spor sevenlerin değil, termal turizm için kente gelenlerinden faydalanabileceği kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Atlıspor Kulübü Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement