Afyonkarahisar'da 'İl İnsan Hakları Kurulu' Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da 'İl İnsan Hakları Kurulu' Toplantısı

Afyonkarahisar\'da \'İl İnsan Hakları Kurulu\' Toplantısı

Afyonkarahisar İl İnsan Hakları Kurulu'nun haziran ayı toplantısı Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Akgün Corav başkanlığında yapıldı.

26.06.2013 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar İl İnsan Hakları Kurulu'nun haziran ayı toplantısı Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Akgün Corav başkanlığında yapıldı.

Kurul üyelerinin katılımı ile Afyonkarahisar Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantın açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Akgün Corav, toplumların gelişmesinde insan haklarının çok önemli bir konu olduğunu kaydetti. İnsanların birbirlerine saydı duyarak, hak ve hukuklarını gözeterek daha güzel bir toplum ve dünya olabileceğini belirten Corav, insan hakları konusunda toplumun bütün kesimlerini ve kurumlara büyük görevler düştüğünü dile getirdi.

Açılış konuşmalarının ardından kurul toplantıya gündem maddeleri görüşerek devam etti. Toplantının sonunda ise kurula doğrudan yapılan başvurular ile kamu kurum ve kuruluşlarında bulunan 'İnsan Hakları Başvuru Kutuları'na yapılan başvuru, ihbar, dilek, talep ve şikayet notları değerlendirilerek, mevzuat çerçevesinde yapılması gerekli görülen taleplerin yerine getirilmesi için ilgili kuruluşlara gönderilmesine karar verildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da 'İl İnsan Hakları Kurulu' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement