Afyonkarahisar'da Telefonla Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Afyonkarahisar'da Telefonla Dolandırıcılık İddiası

19.03.2015 12:17

Afyonkarahisar'da bir esnaf, telefonda kendisini cumhuriyet savcısı olarak tanıtan bir kişinin hesabına para yatırması polis tarafından engellendi.

Afyonkarahisar'da bir esnaf, telefonda kendisini cumhuriyet savcısı olarak tanıtan bir kişinin hesabına para yatırması polis tarafından engellendi.

Alınan bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi'nde esnaflık yapan Koray G'yi arayan ve kendisini cumhuriyet savcısı olarak tanıtan kişi, esnafın hesaplarının terör örgütü tarafından ele geçirildiğini ve örgüt adına para transferleri yapıldığını belirtti. Durumun düzeltilmesi için verecekleri hesap numarasına para yatırmalarını istedi.

Paniğe kapılan Koray G, dolandırıcılara para yatırmak için işyerinden ayrıldı. Durumdan şüphelenen Koray G'nin kardeşi, polisi arayıp durumu anlattı.

Emniyet ekipleri Koray G'yi birçok banka ve PTT şubesinde aradı. Daha sonra Koray G'nin özel bir banka şubesine girmek üzere olduğunu tespit eden polis, esnafı dolandırıcılara para yatırmadan buldu.

Koray G, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Telefonla Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika


Advertisement